REALTHERM BEJÁRATI AJTÓK

bejarati-ajtok-desc

REALTHER Bejárati ajtó

REALTHERM Bejárati ajtók

Biztonság, remek hőszigetelő tulajdonság, mindez rendkívül pénztárcabarát kivitelben! A modern, egyenes vonalvezetésű szárnyprofil igényes megjelenést kölcsönöz ennek a kiváló minőségű műanyag bejárati ajtónak. Kiválóan alkalmas különböző stílusú és megjelenésű házakhoz.
A 4 légkamrás a tok 5 légkamrás, a szárny 4 légkamrás Optimum műanyag bejárati ajtó stílusos formavilágával, masszív kivitelezésével igazán tartós és egyben költséghatékony megoldást nyújt, miközben teljesen mértékben kielégíti a 21. századi igényeket.
Az Optimum Inoutic Arcade profilrendszer kettős epdm gumitömítéssel van ellátva, ami igazán hatékonyan állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben.
hoszigetelo

Hőszigetelés

háromrétegű üvegezéssel akár Ud=1,1 W/m2K; kétrétegű üvegezéssel akár Ud=1,3 W/m2K, kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K
biztonsag

Biztonság

MABISZ minõsített rúdzárakkal szerelve, leemelés gátló ajtópántokkal felszerelve, rendelhetõ acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel
profil

Profil

71 mm, INOUTIC Arcade profilrendszer, 76 mm, INOUTIC Prestige profilrendszer, 80 mm, REHAU Synego profilrendszer
kialakitas

Kialakítás

egyenes vonalvezetésû szárnyprofilszinvalesztek

Színválaszték

36 különféle dekorfólia, 50 különféle dekorfólia, illetve korlátlan színválasztékot kínáló külsõ alumínium burkolat
hupro-bejarati-01

Optimum bejárati ajtók

Ön gondolkodott már otthona összképét szemlélve azon, hogy valami még hiányzik, valami nem tökéletes, egyszerűen nincs meg az összhang? Majd egyszer csak ráeszmélt, hogy a bejárati ajtó megjelenése, formája, anyaga az, ami diszharmóniát teremt.
Kétség nem fér hozzá, hogy minden ház, lakás, de akár iroda összképét igen hangsúlyosan meghatározza a bejárati ajtó, hiszen a külső szemlélődő tekintete először gyakran a nyílászárókkal találkozik.
Lehetőségek széles választéka tárulkozik ma mindenki elé, azonban koránt sem mindegy, hogy milyen minőséget képviselő terméket választ otthona arculatához.

Fő terméktulajdonságok:

  • Beépítési mélység (profilvastagság): (profilvastagság): 71 mm
  • Akadálymentesség: alacsony, 20 mm-es alumínium küszöb az akadálymentes használatért
  • Hőszigetelés: Az ajtótok össz hőátbocsátási tényezője: Uf = 1,6 W/m2K, Teljes hőszigetelő érték: opciótól függően akár Ud = 1,3 W/m2K akár 1,1 W/m2K is lehet
  • Biztonsági funkciók: mindegyik modell leemelésgátló ajtópánttal és kétlábas biztonsági üvegezőléccel van ellátva, így fokozva a teljeskörű biztonságérzetet. Felárral további biztonsági opciók is válaszhatóak.
  • Design: a 36 féle dekorfólia közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt; széles kínálat: műanyag bejárati ajtóinkat például egy-vagy kétszárnyú kivitelben, üveges vagy akár betétpaneles változatban is megvásárolhatja.

REALTHERM bejárati ajtó katalógus